Toukokuun aikana Sonaatista tulee Semma Campus Restaurants. Tavoitteenamme on olla ainutlaatuinen ravintolakampus, unohtamatta juuriamme Seminaarinmäellä.

Nimen lisäksi uudistamme brändi-ilmeemme ja kehitämme ravintolapalveluita. Uudistus näkyy teille ensimmäisenä uuden yritysnimen ja -ilmeen muodossa. Palvelut jatkuvat ennallaan ja kehitämme toimintaa uuden ilmeen myötä jatkuvasti – asiakastamme kuunnellen.

Takana on jo reilun vuoden mittainen työ. Toteutimme laajat asiakaskyselyt syksyllä 2017 ja saimme teiltä kaikkiaan liki 3000 näkemystä. Asiakaslähtöistä uudistustamme ovat olleet toteuttamassa yhteistyössä omistajamme Jyväskylän Yliopisto, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, Fazer Food Services sekä strategiseen viestintään ja markkinointiin keskittyvä toimisto Nitroid.

Olemme saaneet mukaan vahvaan ammattilaisten joukkoomme myös uuden keittiöpäällikön. Jari Kovanen on aloittanut jo työskentelyn ruokatuotteidemme suunnittelun parissa. Saamamme palautteen perusteella kaikkein tärkeimmäksi osatekijäksi palvelussamme nousi ruoka ja sen maukkaus. Me kuuntelimme tätä palautetta ja tulemme kehittämään tarjontaa ja palveluita kaikissa pisteissämme, sekä tuomaan uudenlaisia makumaailmoja valikoimaamme.


Ensimmäiset askeleet tulevaan on jo otettu Kortepohjan uudistetussa Rentukassa, joka on saanut erittäin hyvän vastaanoton monipuolisena palvelukokonaisuutena. Seuraavaksi kaikille tuttu Wilhelmiina muuttuu Maijaksi – suomalaista ruokaperinnettä kunnioittavaksi kotiruokaravintolaksi. Tulevana kesänä avaamme Lozzin päivitetyn terassin ja elokuussa uudistamme ravintola Sykkeen palveluita. Pysykää kuulolla, tiedotamme myös Facebook ja Instagram -tiliemme kautta @sonaattiravintolat.

Tervetuloa kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tutustumaan ravintoloihimme!