Yhtä juhlaa yhdessä Sonaatin kanssa! Kokemuksella tiedämme, että onnistuneen tilaisuuden resepti syntyy herkullisesta ruoasta, ystävällisestä palvelusta sekä toimivista tiloista.

Ota rohkeasti yhteyttä juhlapalveluumme, kun tarvitset luotettavaa kumppania avuksi järjestelyihin – kokouskahvituksista illanviettoihin, väitöstilaisuuksista tunnelmallisiin tähtihetkiin perhepiirissä.  

Kerro meille aika, paikka ja aihe

Niin suunnittelemme kanssasi toiveidesi mukaisen kokonaisuuden! Aloita valitsemalla mieleisesi Sonaatin monipuolisista ravintoloista tai tilaa meiltä catering-palvelut haluamaasi juhlapaikkaan. Avustamme tarvittaessa myös koristeluiden sekä ohjelmapalveluiden hankinnassa.

Juhlan lähestyessä ota yhteyttä Sonaatin juhla- ja edustuspalveluihin:
p. 050 581 8350 tai juhlat@sonaatti.fi

Tee tarjouspyyntö
Katso toimitusehdot 

Tyylikkäät yritystilaisuudet

Seminaari- ja kokouspalveluiden lisäksi järjestämme cocktailtilaisuuksia sekä juhlavia illallisia isommallekin seurueelle, katso valikoimaesimerkkejä palaveritarjottaville. Sonaatti toimii yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa, joten ravintolapalvelumme ovat hyödynnettävissä myös monimuotoisella kampusalueella: yliopiston tilat ja kokouspaketit 

Ikimuistoiset yksityistilaisuudet

Ylpeyden aiheitamme ovat juhlaa kunnioittava ruoka, sujuva aikataulutus sekä vahvalla ammattitaidolla palveleva henkilökunta – niin salissa kuin keittiössä. Meille asiakkaidemme jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen, oli kyse syntymäpäivistä rakkaimpien seurassa tai unohtumattomista häistä koko suvun voimin! Myös akateemiset juhlat, kuten väitöskahvitus tai karonkka, ovat erikoisosaamistamme.

Herkuttele buffet- ja illallismenuilla sekä cocktailtarjoiluilla, katso vaihtoehtoja.

Catering – hyvällä maulla siellä, missä sinäkin

Voit tilata Sonaatin catering-palvelun haluamaasi juhlapaikkaan. Konditoria Sole  on oma leipomomme, jonka laajassa valikoimassa ihastuttavat täyte- ja hyydykekakut, näyttävät voileipäkakut, perinteiset pullakranssit sekä kahvipöydän parhaat pikkuleivät. Kysy myös suolaista pikkupurtavaa esimerkiksi saunailtojen iloksi!