Valitse valmiista menukokonaisuuksista tai suunnitellaan tarjoilut yhdessä, toiveidesi mukaan!

Tee tarjouspyyntö 
Katso toimitusehdot 

Kokouksiin ja seminaareihin

Palaverien makeat sekä suolaiset leivonnaiset ovat takuutuoreita ja -herkullisia, sillä ne valmistetaan käsityönä Sonaatin omassa leipomossa, Konditoria Solessa. Palaveritarjottavien uusia tuulia edustavat raikkaat vihannesshotit sekä hedelmäsmoothiet.

Hyvät maut kauniisti katettuina kokousten ja seminaarien yhteyteen, esimerkiksi:
- Reilun kaupan luomukahvia ja haudutettua teetä
- Riista-juurespiirakkaa
- Hedelmiä, tuoremehua ja vettä
- Mustaherukka-basilikasmoothieta ja mansikka-päärynäfruitieta

Esimerkkejä suolaisista kokoustarjottavista:
- aurajuusto-yrttimuffinsseja, savulohi-kasvispiirakkaa, broileri-kasvisrieskarullat, riistapasteijat ja mozzarella-kasvistäytteiset croissantit.

Esimerkkejä makeista kokoustarjottavista:
- omena-vaniljamuffinsseja, porkkanapiirakkaa, voisilmäpullia, vanilja-vadelmapitkoa, tiikerikahvikakkua.

Buffet-menut

Runsaasta ja herkullisesta noutopöydästä löytää jokainen itselleen mieluista syötävää. Sonaatin buffetvaihtoehdot taipuvat tapahtuman luonteen ja käytettävissä olevien tilojen mukaan – isollekin juhlakaartille.

Buffetpöydän parhaat palat, esimerkiksi:

Aasialaisia makuja

Kurpitsa Panna Cotta
Korianterimarinoitua siikaa
Seesamlohta
Kvinoa-kukkakaalisalaattia
Siitakesieniä, seesamia ja soijaa
Glaseerattua porsaankylkeä
Basmatiriisiä

Mutakakkua, mango-inkiväärisalaattia, kookosvaahtoa

Pohjolan makuja

Jääkasvissalaattia ja sitruunavinaigrettea
Speltti-punajuurisalaattia
Hunajapaahdettua lanttua ja kuttucheddaria
Etikkavihanneksia
Graavisuolattua siikaa
Konditoria Solen leipää ja levitettä

Pitkään haudutettua nautaa, tillikastiketta
Paahdettuja juureksia

Reilun kaupan luomukahvia ja haudutettua teetä
Konditoria Solen kuningatarhyydykekakkua ja pikkuleipiä

Cocktailtarjoilut

Naposteltavat cocktailpalat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Ne rakentavat sekä näyttävän että monipuolisen tarjoilun esimerkiksi syntymäpäiväjuhlille tai asiakastapahtumiin.

Pöytä koreaksi Konditoria Solen cocktailherkuilla, esimerkiksi:
- Miedosti suolattua lohta ja tillituorejuustoa rieskalla
- Siikaa kahdella tapaa ja perunatartaletteja
- Leipäjuustoa ja tyrni-porkkanahilloketta
- Pieniä savuporo-punajuuripiiraita
- Aurajuusto-omenachutneytuulihattuja
- Pieniä jogurtti-marjaleivoksia
- Kondiittorimestarin Petit Fours

Illallismenut

Arvokkaissa, juhlavissa tilaisuuksissa useamman ruokalajin menu nautitaan pöydissä lautasilta tarjoiltuna. Asiakkaan toiveisiin vastaava ja teemaa kunnioittava ruokailu on juhlan kruunu – esimerkiksi häissä tai akateemisissa juhlissa.

Sonaatin illallismenut syntyvät sesongin parhaista raaka-aineista ja harkituista makuyhdistelmistä, esimerkiksi:

Katkarapuskagenia, mallasleipäcrumblea, muikunmätiä ja persiljaöljyä

Mustapippuripaahdettua härän sisäfileetä, perunaohukaisia, omena-pekonimuhennettua savoijinkaalia

Puolukkamoussea, kinuskikastiketta ja speltti-valkosuklaamurua