Sonaatin juhlapalveluista kokous-, catering- ja juhlajärjestelyt laadukkaasti toiveittesi mukaan. Ammattilaisten vastatessa tarjoiluista sinä voit keskittyä nauttimaan tilaisuudesta. Iloisia juhlia!

basilika

Sonaatin juhlapalvelut

Hoidamme erilaisten tilaisuuksien järjestelyt sekä ravintoloissamme että asiakkaan omissa tiloissa. Kerro meille aika, paikka ja aihe, niin suunnittelemme tilaisuuden yhdessä kanssasi ja toteutamme tarjoilut. Sonaatin arvojen mukaisesti juhlapalvelut toteutetaan ajan hengessä, laadukkaasti sekä asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Kokoukset

Järjestä mieleenpainuva kokous tai seminaari yhteistyössä kanssamme! Tilaisuus voidaan järjestää tiloissamme tai voit tilata meiltä palvelut omiin tiloihin. Lue lisää

Yritystilaisuudet

Kokous- ja edustuspalvelut ovat olennainen osa ravintoloidemme palveluja. Seminaareista pikkujouluihin – kaikkiin tilaisuuksiin ja tiloihin löytyy valikoimastamme sopiva kokonaisuus. Lue lisää

Yksityistilaisuudet

Järjestä erilaiset juhlat vaivattomasti juhlapalvelumme avulla. Olemme apuna iloisissa perhejuhlissa kuten kaste-, rippi-, ylioppilas- ja hääjuhlat. Muistotilaisuudet järjestämme tilaisuuden vaatimalla arvokkuudella.

Lisäksi huolehdimme akateemisten juhlien tarjoiluista, muun muassa väitöstilaisuudet. Kauttamme voit myös järjestää vaikkapa syntymäpäivät tai illanvieton ystävien kesken.

Järjestämme tilaisuuden meidän tai asiakkaan omissa tiloissa tai autamme sopivan juhlatilan löytämisessä. Avustamme myös muiden lisäpalveluiden, kuten koristeluiden ja ohjelman hankinnassa.

Take away

Saat meiltä helpot tarjoilut perhejuhliin tai illanistujaisiin. Täyte- ja hyydykekakut, näyttävät voileipäkakut, perinteiset pullakranssit tai kahvipöydän pikkuleivät kuuluvat laajaan valikoimaamme. Kysy myös saunailtojen ja muiden illanviettojen suolaisia tarjottavia.

Ota yhteyttä juhlan lähestyessä, niin autamme mielellämme tarjoilujen suunnittelussa!

Menuesimerkkejä

Buffet

Buffetmenut soveltuvat erilaisiin tiloihin ja isollekin henkilömäärälle. Erilaisista vaihtoehdoista löytyy sopiva niin arkisiin kuin juhlallisiin tilaisuuksiin. Muokkaamme menut tilaisuuden luonteeseen ja käytettäviin tiloihin sopiviksi yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Esimerkkimenu 1: Pohjoisen lumo

Alkuruuat

Katajanmarjamarinoitua nieriää, paahdetulla valkosipulilla maustettua siikaa, sipulimajoneesia, leipäjuustosalaattia, savustettua hirvenpaistia, korvasienipikkelssiä.

Pääruuat

Riista Wallenberg, pähkinävoilla maustettua perunapyreetä, tattikastiketta.

Jälkiruuat

Uuniomena-mascarponemoussea, lakka-sitruunakastiketta, mustikka-kardemummakakkua.

Esimerkkimenu 2: Ympäristön ystävän buffet

Alkuruuat

Tillisilakkaa, siianmätiä, punasipulia, tillikurkkuja, sienisalaattia, hunajapunajuuria, coleslawta.

Pääruuat

Paistettua kuhaa, tilliperunoita, kurpitsamajoneesia.

Jälkiruuat

Mustikkapiiras ja Sabayon-kastiketta, kirsikka-omenajuomaa.

Esitellyt menut ovat esimerkkejä toteuttamistamme tilaisuuksista. Ota yhteyttä, niin laadimme juuri teidän tilaisuuteenne sopivan menun.

» Pyydä meiltä tarkempi tarjous

Illallismenut

Pöytiin tarjoillut illallismenut sopivat arvokkaisiin juhliin kuten karonkkatilaisuuksiin ja häihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa kaikissa illallisen suunnitteluun liittyvissä asioissa, jotta illasta tulee ainutlaatuinen ja unohtumaton niin vieraille kuin isännällekin. Muokkaamme menut tilaisuuden luonteeseen ja käytettäviin tiloihin sopiviksi yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Esimerkkimenu 1

Purjoperunasosekeittoa ja hiillostettua lohta.

Karitsan paahtopaistia, tummaa sitruunakastiketta, macaireperunaa ja valkosipulipyreetä.

Appelsiinivanukasta ja marinoitua appelsiineja.

Esimerkkimenu 2

Porkkanacappucino, minttuvaahtoa.

Rapeaksi paistettua siikaa, fenkolikastiketta ja ruohosipulilla maustettua perunapyreetä.

Mustikka-tiramisuleivos ja mascarpone-konjakkikastiketta. Kahvia ja haudutettua teetä.

Esitellyt menut ovat esimerkkejä toteuttamistamme tilaisuuksista. Ota yhteyttä, niin laadimme juuri teidän tilaisuuteenne sopivan menun.

» Pyydä meiltä tarkempi tarjous

Coctailtarjoilut

Coctailtarjoilut sopivat monenlaisiin juhliin ja tiloihin. Näyttävällä coctailtarjoilulla voi juhlistaa niin syntymäpäiviä kuin vaikkapa taidenäyttelyn avajaisia. Tarvittaessa muokkaamme menut tilaisuuteen ja käytettäviin tiloihin sopiviksi yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Esimerkkimenu 1: Tuulahduksia Välimereltä

Välimerellistä salaattia. Juustotäytteiset pepperonit. Mustia oliiveja.Salamiviipaleita. Pecorinojuustoa. Paholaisenhilloa. Grissinikeksejä. Pähkinä-kantaifaki, Kermavaahtoa, Kirsikkakompottia.

Esimerkkimenu 2: Sinivalkoinen hetki

Vaalea coctailleipä savusiikamoussella.Riista-tuorejuustotäytteisiä rieskarullia.Karitsan paahtopaisti-coctailpaloja. Juusto-punaherukkapyree-coctailpaloja. Keksi valkosuklaavaahdolla ja marjoilla.

Esitellyt menut ovat esimerkkejä toteuttamistamme tilaisuuksista. Ota yhteyttä, niin laadimme juuri teidän tilaisuuteenne sopivan menun.

» Pyydä meiltä tarkempi tarjous