Sonaatin oma leipomo tarjoaa rapean mehevää leipää ja suussa sulavia konditoriatuotteita kakuista cocktailtarjoiluihin – aina käsin leivottuna ja tänään aamulla paistettuna.

Solen herkullisissa resepteissä luotetaan perinteiseen käsityötaitoon sekä huolella valittuihin raaka-aineisiin ilman lisäaineita. Uskallammekin väittää, että sen kyllä maistaa. Tule ja nauti paikan päällä, nappaa mukaan tai tilaa ennakkoon!

Konditoria Sole toimii ravintola Lozzin uudistetuissa tiloissa

Valmistamme leipää sekä suolaisia että makeita herkkuja Sonaatin kaikkiin ravintoloihin ja kahviloihin. Vitriinissä myytävien konditoriatuotteiden lisäksi Solessa tuotetaan ja toteutetaan myös monipuolisia tilaus- ja juhlapalveluita. Tee tarjouspyyntö 

Katso toimitusehdot

Leipurimestareidemme käsissä syntyvät näyttävät hyydykekakut, erilaiset suolaiset ja makeat piirakat sekä sesongin leivonnaiset, kuten Runebergin tortut, laskiaispullat tai suussa sulavat vappumunkit. Solen kautta voi tilata myös juhlavat väitöskahvitukset tai tarjoilut yritysten kokouksiin sekä edustustapahtumiin. 

Leivottu asiakkaiden toiveista

Valikoimamme muuttuu ja elää asiakkailtamme saatujen toiveiden innoittamana. Myös erityisruokavaliot otamme huomioon jo reseptien suunnitteluvaiheessa. Tervetuloa Sonaatin toimipisteisiin selättämään arjet kiireet hetkeksi – Reilun kaupan luomukahvin, tuoreen leivän sekä ihanien pullien herkullisessa seurassa!