Sonaatti Oy on vuonna 1997 perustettu ravintola-, kahvila- ja juhlapalveluja tarjoava Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Fazer Food Services Oy:n yhteisyritys.

basilika

Lounasravintolat

Monipuoliset lounasravintolamme palvelevat arkisin ympäri Jyväskylää. Katso aukioloajat ja ruokalistat toimipisteiden sivuilta. Tervetuloa!

Kahvilat

Kaikista toimipaikoistamme löydät erilaisia kahvi- ja teevaihtoehtoja sekä maistuvia leivonnaisia. Toimipisteistämme voit ostaa tuotteita myös kotiin. Tarkista palvelut toimipisteiden sivuilta. Tervetuloa virkistävälle kahvihetkelle!

Juhlat ja tilaisuudet

Sonaatin juhlapalveluista kokous-, catering- ja juhlajärjestelyt laadukkaasti toiveittesi mukaan. Ammattilaisten vastatessa tarjoiluista sinä voit keskittyä nauttimaan tilaisuudesta. Iloisia juhlia!

Toimintatapamme

Sonaatin tehtävänä on ollut vuodesta 1997 tuottaa makuelämyksiä ja elinvoimaa asiakkaillemme. Ruokalistamme ja palvelumme suunnitellaan aina asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Sonaatin palvelulupaus

Sydämellä
Onnistumisen iloa
Nautittavia makuelämyksiä
Asiakkaan tarpeisiin
Arkeen ja juhlaan
Taidolla
Tuloksellisesti
Ihmisiä varten

Arvot ohjaavat toimintaamme:
Menestymme vain TYYTYVÄISTEN ASIAKKAITTEN kautta
Toimintaamme ohjaa YHTEINEN SÄVEL
Toimimme AJAN HENGESSÄ AJAN TASALLA
Toimimme LAADUKKAASTI JA KANNATTAVASTI

Anna palautetta

Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Sen avulla voimme parantaa toimintaamme ja asiakkaidemme viihtyvyyttä. Lähetä palautteesi lomakkeen kautta tai ota suoraan yhteyttä toimitusjohtaja Arto Maijalaan: arto.maijala@sonaatti.fi.

Palautetta sivuista voit antaa sähköpostitse osoitteeseen sonaatti@sonaatti.fi.

Mediapankki

Tästä voit ladata Sonaatin logon EPS- ja TIFF-formaateissa. Värillisissä logoissa käytetty violetin sävy on CMYK 79% 76% 0% 0% / PMS 2665 C.

EPS TIFF
Logo Violetti (256kt)
Musta (256kt)
Violetti (779kt)
Musta (767kt)
Logo + URL Violetti (268kt)
Musta (268kt)
Violetti (870kt)
Musta (850kt)

 

Lisätietoja logon käytöstä:
Arto Maijala, toimitusjohtaja
Puh. 040 533 2540
arto.maijala@sonaatti.fi